Adobe Photoshop CS2 [trial]

Tu znajdziesz potrzebne programy do tworzenia motywów.

Moderator: Moderator

Adobe Photoshop CS2 [trial]

Postprzez Morfeusz w 19 Maj 2008, 19:05

Narzędzie bez którego nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek grafiki, szczególnie przydatny do tworzenia designów dla tematów symbian. Swego czasu tworzyłem w nim tapety na telefony teraz wszystko ! Polecam każdemu bez względu na rodzaj wykonywanej grafiki.

Zamieszczam ogólnie dostępną wersję trial, jednak dla wymagających polecam ściągnąć/kupić pirata. Program można kupić w bardzo niskiej cenie 1,293.49 € (do przemyślenia)

Adobe Photoshop CS2 jest profesjonalnym programem przeznaczonym do edycji obrazów bitmapowych. Nowe niezwykłe funkcje, w jakie został wyposażony ułatwiają pracę z fotografiami, z aparatów cyfrowych. Szeroka paleta różnego rodzaju narzędzi edycyjnych pracujących w trybie 48 bitowym, pozwala na zwiększenie kreatywności i produktywności. Pomaga rónież osiągnąć najlepszy z możliwych efektów końcowych dla opracowywanego projektu, niezależnie do medium, w jakim ma on być wykorzystany - druk, wideo, prezentacja, broszura elektroniczna czy też Internet. Nowy Adobe Photoshop CS2 oferuje narzędzia pozwalające na twórczą, prawie niczym nie ograniczoną pracę z obrazem. Photoshop CS2 dostarczany jest wraz z Adobe ImageReady CS2, programem umożliwiającym tworzenie i optymalizację grafiki na potrzeby stron internetowych.

źródło www.instalki.pl/programy

Download:
Ukryty Tekst: Zaznacz wszystko
ABY POBBRAC TEN PLIK MUSISZ BYC ZALOGOWANY
REJESTRACJA NA FORUM / LOGOWANIE

Mirror:
Ukryty Tekst: Zaznacz wszystko
ABY POBBRAC TEN PLIK MUSISZ BYC ZALOGOWANY
REJESTRACJA NA FORUM / LOGOWANIE
||==[NEO STOP]==||
Morfeusz
User
User

Dołączenie: 14 Maj 2008, 20:38
Miejscowość: Skawina
Wrzucił motywów: 0
Punkty: 119

Postprzez irys. w 07 Wrz 2008, 14:47

ja mam fotosklepa od dłuższego czasu, ale zazwyczaj używam go do retuszowania zdjęć. tylko ostatnio mam jakiś odchył i od czasu do czasu skrobnę tapetę czy coś ;d
a jeżeli ktoś nie ma możliwości pobrania lub zakupu ap, to proponuję Gimpa.
Awatar użytkownika
irys.
Przedszkolak
Przedszkolak

Dołączenie: 27 Sie 2008, 18:39
Miejscowość: Częstochowa
Wrzucił motywów: 0
Punkty: 14

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Forum jest biblioteką darmowych motywów na telefony komórkowe.
Wszystkie zebrane na tym forum motywy/skórki/themes'y są ogólnie dostępne w Internecie. Administracja nie odpowiada za treści
umieszczane przez użytkownika. Jednak dokładamy wszelkich starań by treści niezgodne z prawem były usuwane z forum.

www.SzukajkaMP3.info

statystyka